Estrid, 10 euron sheiveri? Onko wörtti?

10 euroa, terät tietyin aikavälein suoraan kotiin postissa ja vegaaninen sheiveri riitti mulle syihin testata tätä! 


Sen lisäksi tietty että tää on edullinen ja helpoksi on tehty kun terätkin tulevat kotiin eikä tarvitse siinä vaiheessa kun on suihkuun menossa niin tajuta se että sun sheiveristä ei oo enään mihinkään ja teriä ei kerkee lähteä hakemaan. Nimimerkillä muutama tälläinen tilanne on käynyt:D Terien automaattinen postitus kotiin on erittäin positiivinen asia, aikavälin saa myös itse valittua!

Tässä oli muutamaa väri vaihtoehto, mutta mä tykästyin tähän basic harmaaseen. Kokonaisuudessaan mun mielestä tosi nätti ja tosi simppeli kokonaisuus. Mukana tuli myös pussukka jonka avulla sheiverin saa kuljetettua reissuissa.  


Lisänä tuli myös kätevä teline, jonka voi laittaa vaikka sinne suihkun seinään kiinni ja sen saa siitä sitten näppärästi käyttöön kun sitä tarvitsee. Ja tässäkin voi välttää sen, että se ei tipahda sieltä jostain pienestä välistä kaakeli lattialle ja menee rikki ja terä ei pysy enään paikoillansa. Ja jälleen kerran tämäkin on koettu..

Kaiken kaikkiaan tää on oikein kätevä tuote. Aluksi vähän epäilin kun itse sheiveri tuntui jotenki yllättävän painavalta, mutta käytössä se ei haitannut mitenkään:) 5 terän ansiosta sheivaamisen jälkeen oli todella sileät jalat ja haavoilta on myös vältytty! 


Katsellaan ! 










Kommentit